Ta kontakt

Dersom du har et spørsmål du ikke finner svar på gjennom vår side, kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Har du spørsmål angående installasjon eller selve varmepumpen bør du ta direkte kontakt med en varmepumpeleverandør. Dette er for å sikre deg et håndfast og bedre svar enn hva vi har mulighet til.

Kontakt

2 + 6 =

Faq

Hva er prisen for en varmepumpe?
Varmepumper varierer i pris avhengig av hvilken variant man går for og hvilke selskap man kjøper fra. Normalt ligger prisen på 15.000 til 20.000 kroner med en monteringskostnad på 4000 kr, men det finnes en del modeller som er både rimeligere og en del som er betraktelig dyrere. For å sikre at du får en god pris bør du innhente tilbud fra flere. Dette kan du raskt og enkelt gjøre med vårt skjema.
Varmepumpen som er best
Hvilken varmepumpe som er best vil variere ut ifra behov, boligen og hvor i landet man bor. For at du skal finne den varmepumpen som er best for akkurat deg er det viktig at du kan svare på hvilken klimasone du bor i, boligstørrelse, modell og ytelse. Ved å ha svar på disse faktorene vil du være på god vei til å finne den beste varmepumpen for deg.

Finn beste varmepumpe i Tromsø

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Tromsø, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!