Om oss

Varmepumper Tromsø jobber for å hjelpe privatpersoner med å få gode priser og finne den beste varmepumpen til deres hjem og behov for oppvarming. Det er mange varmepumper ute på markedet og flere varmepumpeleverandører. Derfor har vi i varmepumper Tromsø samlet all informasjon man trenger på ett sted og tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste der man kan innhente tilbud fra flere for å spare penger.

Hvordan fungerer tjenesten

Tjenesten vår fungerer ved at du fyller ut ett skjema med informasjon om hva slags varmepumpe du er på jakt etter. Deretter vil du bli kontaktet innen tre dager med flere tilbud fra ulike varmepumpeleverandører. Da er det bare for deg å sammenligne tilbudene og velge det beste på både kvalitet og pris. Tjenesten gjør at du sparer deg for mye tid ettersom leverandørene tar kontakt med deg, i tillegg til at du sparer lommeboken.

Hvorfor varmepumpe?

Varmepumper er en god form for oppvarming fordi det er miljøvennlig og rimeligere enn mange andre alternativer. De fleste som skaffer seg en varmepumpe vil oppleve en redusert strømregning, i tillegg til at man får et godt og behagelig inneklima.

Etter kjøp av varmepumpe

Etter at du har kjøpt en varmepumpe må du huske å gjøre jevnlig vedlikehold på den for å sikre at varmepumpen gir maksimal ytelse. Videre er det viktig å gjennomføre service hvert 1-2 år for å forlenge levetiden. Dersom du har behov for varmepumpeservice kan vi hjelpe deg å få tilbud gjennom at du fyller ut skjemaet. Mange varmepumpeleverandører tilbyr denne servicen, men det er fremdeles like viktig å sammenligne priser for at du skal få det beste tilbudet.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ved å ha samlet sammen flere varmepumpeleverandører i Norge har vi fått god oversikt. Vi deler vår oversikt med deg og lar deg sammenligne og innhente tilbud fra flere leverandører, med kun 1 enkelt skjema. På denne måten vil du få de beste tilbudene for dine behov.

Finn beste varmepumpe i Tromsø

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Tromsø, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Slik finner du varmepumpen som er best i test

Salget av varmepumper har skutt i taket og blir bare mer og mer populært. Det er ikke så veldig rart når inneklimaet blir så bra av det, men hvordan finne den beste? Best i test Det er gjort en haug med tester av ulike modeller av varmepumper som er på...

les mer

Få en mindre strømregning

Varmepumper har flere fordeler, deriblant en redusert strømregning. Dette gjør at kjøp av varmepumpe vil være en god investering og vil lønne seg på sikt. Hva varmefaktoren ligger på vil bestemme hvor mye du vil spare inn på strømregningene. Dersom du er...

les mer

Hva er varmefaktor?

Når du skal gå til innkjøp av en varmepumpe leter du sikkert etter den beste på markedet. Før du går til innkjøp av en varmepumpe bør du vite hva varmefaktor er. Varmefaktor påvirker nemlig hvor effektiv varmepumpen er, og du vil få svar på nettopp dette...

les mer